Kenmerken

  Technisch beheer Administratief beheer

VvE Ede Beheer B.V.

VvE Ede Beheer BV verzorgt alle beheertaken voor u. Van Administratief en Financieel beheer tot het Technisch Beheer van uw woning-/appartementencomplex.

Het Administratief en Financieel Beheer wordt door specialisten in administratie uitgevoerd. Het Technisch Beheer wordt door allround bouwkundigen en installatiedeskundigen verzorgd. Beide diensten worden door ons met veel enthousiasme uitgevoerd.

Door beide beheerstaken te combineren, heeft VvE Ede Beheer BV een uniek product: het “Beheer Totaalpakket”. Met dit Beheer Totaalpakket kan uw Vereniging van Eigenaars het volledige beheer van het onroerend goed op een verantwoorde manier overdragen aan specialisten op dat terrein. U hebt dan zelf nergens omkijken meer naar. U haalt met dit Beheer Totaalpakket een professionele aanpak van het volledige beheer van uw Vereniging in huis. Voor de goede orde: uw Vereniging van Eigenaars bepaalt natuurlijk zelf van welke diensten gebruik wordt gemaakt. Flexibiliteit in onze dienstverlening zodat voor u een pakket op maat kan worden opgesteld! Samen met u bekijkt VvE Ede Beheer BV de mogelijkheden voor uw Vereniging om in overleg te komen tot een dienstenpakket dat volledig tegemoet komt aan de behoeften en verlangens van uw Vereniging.

Plaats review

Cijfer 0 stars
0 / 5 (0 )

0%

 • Service
  User: 0%
 • Vakkennis
  User: 0%
 • Prijs
  User: 0%
 • Kwaliteit
  User: 0%


No one has rated this yet, be the first! No one has rated this yet, be the first!