Kenmerken

  Gevestigd in Rhenen Technisch beheer Administratief beheer Bestuurlijk beheer

VVE Commitment

VVE Commitment is een regionale professionele VvE-beheerder in Midden-Nederland die onderscheidend wil zijn als het gaat om dienstverlening en relatie. Wij hechten aan ‘ontzorging’ op maat, vertrouwen, communicatie, kwaliteit en service en willen een betrouwbare partner zijn voor Verenigingen van Eigenaren.

VVE Commitment kent meerdere pakketten wat de inhoud van het beheer betreft. Ook is een meer specifiek samengesteld beheerpakket op maat mogelijk. Een pakket gebaseerd op de wensen en behoeften van bestuur en vereniging. Zowel intensief beheer als ‘beheer op afstand’ is mogelijk. Ook als het gaat om (groot) onderhoud, bouwtechnische vraagstukken, duurzaamheid, energiebesparing en subsidiemogelijkheden kan VVE Commitment VvE’s van dienst zijn.

Bij VVE Commitment wordt gewerkt met een vaste VvE-relatiebeheerder. Persoonlijk contact bevordert naar onze mening de samenwerking tussen een Vereniging van Eigenaren, het Bestuur en de Beheerder. Voor storingen en calamiteiten beschikken wij over een storingsdienst, 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar.

VVE Commitment is onderdeel en partner van WAQ (Wagenvoort Advies Compas). Een bundeling van bedrijven op het gebied van financiële, administratieve en vastgoeddienstverlening.

Plaats review

Cijfer 0 stars
0 / 5 (0 )

0%

 • Service
  User: 0%
 • Vakkennis
  User: 0%
 • Prijs
  User: 0%
 • Kwaliteit
  User: 0%


No one has rated this yet, be the first! No one has rated this yet, be the first!