Kenmerken

  Gevestigd in: Den Haag Technisch beheer Administratief beheer

VvE Beheer Online

Zoals onze naam al aangeeft zijn wij een online VvE Beheerder. Alle communicatie verloopt dan ook via de computer. Op deze wijze worden wij niet in onze werkzaamheden gestoord door de telefoon en bezoekers aan ons kantoor. Niet omdat we u niet aardig vinden, maar omdat dit ons in staat stelt om voor iedere VvE de administratie elke maand up to date te hebben en op de website van uw VvE te kunnen plaatsen.

Wij hebben elke dag 2 momenten ingebouwd waarin wij de binnengekomen e-mails beantwoorden. Onze doelstelling is om elke binnengekomen e-mail, op werkdagen, binnen 48 uur te beantwoorden.

Mocht er onverhoopt toch een vraag zijn die telefonisch afgehandelt dient te worden dan kunt u dit via de e-mail aangeven en zullen wij op een voor beide partijen geschikt moment telefonisch contact met u opnemen.

Deze manier van beheren zal voor velen misschien even wennen zijn maar door op deze efficiënte wijze te werken kunnen wij uw VvE dan ook 2 complete pakketten aanbieden voor een vaste lage prijs.

Plaats review

Cijfer 0 stars
0 / 5 (0 )

0%

 • Service
  User: 0%
 • Vakkennis
  User: 0%
 • Prijs
  User: 0%
 • Kwaliteit
  User: 0%


No one has rated this yet, be the first! No one has rated this yet, be the first!