Kenmerken

  Gevestigd in: Den Haag Technisch beheer Administratief beheer Bestuurlijk beheer

Totaal VvE Beheer Den Haag

Met meer dan 10 jaar ervaring in makelaardij en VvE beheer hebben eigenaren, Ton Schmale en Chris Sleeking, zich sinds 2008 volledig toegespitst op het beheren van Vereniging van Eigenaren.

Ton Schmale: “Na tot mijn 37e als zelfstandige een drogisterij met postagentschap te hebben gehad, ben ik aan de slag gegaan als zelfstandig aan- en verkoopmakelaar. Gedurende mijn periode als makelaar ben ik – in eerste instantie op kleine schaal – VvE’s gaan beheren. Het veelzijdige aspect in het beheren van VvE’s en de plotsklapse groei in aantal Verenigingen die het beheer bij mij wilde onderbrengen hebben ervoor gezorgd dat ik vervolgens mijn neef (Chris Sleeking) heb benaderd om samen mijn bedrijf te laten groeien en te professionaliseren. Ik ben er trots op dat tien jaar nadat ik ben gestart met VvE beheer in Den Haag, Chris en ik samen een goedlopend bedrijf leiden dat betaalbaar en betrouwbaar VvE beheer biedt voor kleine en grote verenigingen.”

Chris Sleeking: “Toen Ton mij vroeg om met hem te gaan samenwerken, werkte ik bij een internationale salesorganisatie op het gebied van handel en verkoop van kredietinformatie. Ondanks dat ik hier een mooie carrière aan het opbouwen was, wilde ik de geboden kans om te starten als zelfstandig ondernemer niet aan mij voorbij laten gaan. De vastgoedmarkt heeft mij altijd aangetrokken en na hier inmiddels ruim 7 jaar werkzaam in te zijn heb ik in hierin mijn passie gevonden. Ton en ik vormen een team dat goed in balans is. Hij is wat conservatiever en heeft veel kennis van boekhouden, ik ben vooruitstrevender en hou me onder andere bezig met de ontwikkeling van ons eigen softwaresysteem. Zo vullen we elkaar perfect aan en ik geloof dat Totaal VvE Beheer daarom de afgelopen jaren zo mooi is gegroeid.”

Sinds de verplichte inschrijving bij de Kamer van Koophandel voor Verenigingen van Eigenaars heeft Totaal VvE Beheer een explosieve groei doorgemaakt. Met het beheer van 700 VvE’s beschikt Totaal VvE Beheer over de juiste kennis en ervaring u en uw VvE op de best mogelijke wijze het volledige beheer van uw Vereniging uit handen te nemen.

Plaats review

Cijfer 0 stars
0 / 5 (0 )

0%

 • Service
  User: 0%
 • Vakkennis
  User: 0%
 • Prijs
  User: 0%
 • Kwaliteit
  User: 0%


No one has rated this yet, be the first! No one has rated this yet, be the first!