Kenmerken

  Gevestigd in Amsterdam, Haarlem en Maastricht Technisch beheer Administratief beheer Bestuurlijk beheer

Kalhorn VvE Beheer

Kalhorn VvE Beheer biedt verschillende diensten aan voor Verenigingen van Eigenaren. Zo kunnen wij uw VvE ondersteunen op administratief, technisch, juridisch/bestuurlijk of financieel gebied. Ook kunt u bij ons terecht als u op zoek bent naar een extern bestuurder.

Plaats review

Cijfer 3 stars
1.67 / 5 (6 )

33.4%


 • Service
  User: 16%
 • Vakkennis
  User: 19%
 • Prijs
  User: 34%
 • Kwaliteit
  User: 16%


Rating: 1
1 /5 stars

 • Service
  User: 1%
 • Vakkennis
  User: 1%
 • Prijs
  User: 4%
 • Kwaliteit
  User: 2%

Mega schade door toedoen van Laurens Kalhorn

on 2018-11-24 17:28:58

Onze Vve heeft 1 jaar gewerkt met Kalhorn. Hij heeft niets uitgevoerd, wel hebben wij aangifte moeten doen wegens verduistering van vve gelden. Deze beheerder had zich zogeheten vergist door 10x het verschuldigde bedrag op eigen rekening over te maken. Toen we na veel ontkenningen erachter kwamen bleek de beheerder geen geld te hebben om terug te betalen. Uiteindelijk hebben we door het bij de rechtbank Amsterdam aanvragen van zijn faillissement ons geld terug kunnen krijgen.
De megaschade die over lijft is omdat we in het geheel geen administratie hebben gekregen. Alles is weg, geen boekingsstukken, geen debiteuren en crediteurenlijst en ga maar door. Alles moet worden gereconstrueerd maat dat is niet te doen voor de nieuwe beheerder. Kalhorn is een ziekelijk leugenaar die de Vve heeft voorgelogen. Als je hem wilt dagvaarden voor de rechter blijkt hij om allerlei redenen geen publiek woonadres te hebben waardoor we pas na veel juridische moeite hem in een proces hebben kunnen oproepen. Geld is er niet te halen want meneer heeft al bijzonder hoge persoonlijke en zakelijke schulden. Ga niet met hem in zee. Ben je toch genoodzaakt hem aan te pakken wend je dan tot onze Vve. Mogelijk kunnen wij helpen om deze malverserende beheerder effectief juridisch en financieel op te knopen.



Rating: 1
1 /5 stars

 • Service
  User: 1%
 • Vakkennis
  User: 10%
 • Prijs
  User: 10%
 • Kwaliteit
  User: 1%

Goedkoop is duurkoop

on 2018-01-09 14:54:35

De heer Kalhorn doet bij zijn acquisitie voorkomen of hij een lokale aanbieder is met technische medewerkers op kantoor. Niets is minder waar, de heer Kalhorn opereert vanuit Amsterdam alle telefoontjes worden dan ook doorverbonden naar zijn mobiele telefoon, dit is voor dhr. Kalhorn geen probleem hij neemt zijn telefoon namelijk zelden op. In de gevallen waar hij wel reageert komt hij zijn afspraken niet na, liegt hij over de acties die hij ingezet zou hebben. Administratief klopt er niets van hetgeen hij presteert, facturen worden 2 maanden te laat aan debiteuren verstuurd, aanmaningen worden niet verstuurd. Crediteuren, kleine ondernemers, moeten maanden op hun geld wachten. Een mutatie op een begroting, omdat er enkele nieuwe appartementen worden opgeleverd, leidt tot een administratieve puinhoop, opgaven aan de notaris kloppen niet.
Dringend advies ga nooit zaken doen met dhr. L. Kalhorn als je geen slapeloze nachten wilt.



Rating: 1
1 /5 stars

 • Service
  User: 1%
 • Vakkennis
  User: 1%
 • Prijs
  User: 50%
 • Kwaliteit
  User: 1%

Kalhorn VvE Beheer faalt

on 2017-11-04 22:35:52

Helaas kan ook ik bevestigen dat Kalhorn VvE Beheer onze VvE niet de dienstverlening verschaft die je mag verwachten van een zelfbenoemd "echte VvE Beheerder" en dan druk ik mij nog uiterst zacht uit.

Tijdens de keren dat het wel mogelijk is om hem telefonisch te spreken, is het maar weer de vraag met welke flauwekul hij op de proppen komt om te verhullen dat de werkzaamheden conform contract niet zijn uitgevoerd. Zijn arsenaal aan kinderlijke smoezen maar ook grove leugens is werkelijk waar onuitputbaar lang.

Gemaakte telefonische afspraken worden eigenlijk linea recta over boord gezet en aan terugbelverzoeken heeft hij een broertje dood. Een reactie op verzoek per e-mail is bij voorbaat eigenlijk verspilde moeite daar het ontvangen van een antwoord uitzonderlijk genoemd mag worden.

Het aangaan van een discussie zet evenmin zoden aan de dijk. Aantoonbare miskleunen worden glashard ontkend waarbij hij er niet voor schroomt om de schuldvraag om te draaien.

Het lijkt er inderdaad sterk op dat Kalhorn pogingen doet om zijn reputatie die door (voormalige) klanten op diverse fora als uiterst slecht wordt omschreven probeert op te vijzelen door zelf gepseudonimiseerde recensies te schrijven die de indruk moeten wekken dat de er niets mis is met zijn dienstverlening.

Enkele steekwoorden, in alfabetische volgorde, die van toepassing zijn op Laurens: leugenachtig, onbetrouwbaar, oncommunicatief en onprofessioneel. Ik besef mij dat dit harde verwijten zijn maar ik heb deze weloverwogen opgeschreven.

VvE's die op zoek zijn naar een (nieuwe) beheerder kan ik alleen op het hart drukken om absoluut niet in zee te gaan met deze charlatan. De prijzen die voor de diensten gevraagd worden zijn aantrekkelijk maar in dit geval geldt ook: goedkoop is duurkoop. Wanneer u namelijk ook de energie in beschouwing neemt die het kost om Kalhorn de dienstverlening conform contract uit te laten voeren dan moge het duidelijk zijn dat dit advies niet in twijfel getrokken zou moeten den. Ik wil niet weten welke puinhopen hij heeft laten ontstaan bij VvE's waarvan het bestuur in de veronderstelling is dat alles zonder problemen verloopt. Op de langere termijn is Kalhorn een gevaar voor de gezondheid van een iedere VvE!



Rating: 1
1 /5 stars

 • Service
  User: 1%
 • Vakkennis
  User: 1%
 • Prijs
  User: 50%
 • Kwaliteit
  User: 1%

Dramatisch

on 2017-10-18 11:12:47

Deze VVE beheerder laat het zover komen dat er aanmaningen gestuurd worden. Houdt zich niet aan de afspraken en is slecht bereikbaar. Kortom, niet aan beginnen. Kost meer dan dat het oplevert!



Rating: 1
1 /5 stars

 • Service
  User: 1%
 • Vakkennis
  User: 1%
 • Prijs
  User: 1%
 • Kwaliteit
  User: 1%

nachtmerrie voor elke VvE!

on 2017-05-21 23:16:23

Toch bijzonder om te zien dat over die ene "Sander van Heem" op Google niks te vinden is, dan alleen maar positieve recensies over Kalhorn VvE beheer. Waarschijnlijk is dit Laurens Kalhorn zelf die dat doet.

Kalhorn is een "beheerder" die nooit mails of telefoontjes beantwoordt, het gebouw laat verloederen en buren tegen elkaar opstookt. Ook de administratie is één grote berg ellende. Daarnaast voert hij projecten uit die eigenlijk helemaal niet nodig zijn, om zijn eigen zakken daarmee te vullen.
Kalhorn is een regelrechte nachtmerrie voor elke VvE.
Begin er niet aan, want voor je het weet begin je de dagen te tellen voordat het contract afloopt.
Je bent gewaarschuwd. Trap niet in de gladde verkooppraatjes en goedkope prijzen, want uiteindelijk ben je alles kwijt.



Rating: 5
5 /5 stars

 • Service
  User: 90%
 • Vakkennis
  User: 100%
 • Prijs
  User: 86%
 • Kwaliteit
  User: 90%

zeer tevreden over Kalhorn VvE

on 2016-08-25 12:18:28

Kalhorn is een zeer professionele beheerder. Als bestuurslid kan ik deze beheerder zeer aanraden.

We zijn anderhalf jaar geleden overgestapt. We hebben nu 3 vergaderingen met Kalhorn meegemaakt.

De kennis van onze accountmanager Laurens is fenomenaal.
Tijdens de vergadering geeft hij antwoord op alle vragen en een zeer duidelijke uitleg.

Voor onze VvE heeft Kalhorn een MJOP gemaakt. Inmiddels is er ook geschilderd en dat was top geregeld: kundig gunningsadvies met een zeer duidelijk advies en de begeleiding en controle was zeer goed.

Wij zijn zeer tevreden over Kalhorn en hebben een vve in de straat ook
geadviseerd om over te stappen naar Kalhorn. Ook zijn nu klant en zeer
tevreden.

Soms kan het bij Kalhorn nog wel eens voorkomen dat een antwoord op een
e-mail wat langer op zich laat wachten. Door de bank genomen worden alle
(moeilijke) e-mails binnen 4 dagen beantwoord. Maar dat is soms.